PR & kommunikation 2017-05-08T12:40:25+00:00
Loading...

Ett företag mår och presterar lika bra som välmåendet hos sina medarbetare. Vet du hur dina medarbetare mår? Känner alla till syftet med er verksamhet? Eller är du egenföretagare och behöver bli bättre på att kommunicera ditt budskap till dina kunder?

Loving Communications föddes utifrån en idé om att all kommunikation behöver vara ärlig, genuin och respektfull för att den ska fungera. Jag som driver Loving Communications heter Wania Forsman. Det viktigaste för mig är att du som kund står i fokus, därför utgår alla tjänster utifrån dina specifika behov. Jag samarbetar med framstående samarbetspartners med hög kompetens inom många olika områden.

Coaching, PR och kommunikation har en sak gemensamt – det handlar om att kommunicera. Både med sig själv och med omgivningen. Loving Communications kan tolkas på två sätt; ”att älska kommunikation” eller ”kärleksfull kommunikation” och för mig innebär det både och. Jag erbjuder allt från internkommunikation och strategiskt kommunikationsarbete till mediahantering, krishantering och stärkt varumärkesbyggande. Jag har mångårig erfarenhet från arbete i stora och små organisationer, både inom privat och offentlig sektor.

Jag tar uppdrag i hela Sverige men har min huvudsakliga verksamhet i Stockholm och Örebro med omnejd.

Loading...
Loading...
Loading...

Ställer du rätt frågor?

För att utveckla din verksamhet, både internt och externt, så behöver du ställa rätt frågor. Både till dig själv och till dina medarbetare.

Som exempelvis frågan ovan, WIN? Den hjälper dig och människor runt omkring dig att prioritera i många lägen.

Vill du lära dig fler bra frågor?