Om Wania 2019-09-05T13:27:16+00:00

”Med brinnande engagemang, unik utstrålning och smittsam beslutsamhet inspirerar Wania till att göra det omöjliga möjligt”

Wania Forsman är certifierad NLP-coach. Hon är även utbildad inom ledarskap, kommunikation, pedagogik, internationella relationer samt freds- och konfliktvetenskap. Wania har arbetat på en mängd olika arbetsplatser i privat och offentlig verksamhet samt har i flera år arbetat som tjänsteman inom partipolitiken, både i riksdag och kommun. Hennes samlade erfarenheter och kunskaper inom både offentlig sektor och det privata näringslivet, gör att hon blir en tillgång i alla företag och organisationer som hon arbetar med.

Sagt om Wania

skarmavbild-2016-09-22-kl-22-26-03”Wania är modig, framåt och målinriktad.  Hon är professionell, sunt ifrågasättande och snabb i tanken. Wania är öppen för feedback, tar gärna initiativ till nya lösningar och vill ständigt förbättra och förenkla. Hon stannar upp och reflekterar innan hon går vidare, levererar alltid med hänsyn till de som är inblandade och trampar aldrig på folk för att nå målet snabbare.  Wania är en lyhörd och kreativ kommunikatör som hela tiden vill lära sig mer och det hon tar sig för blir alltid gjort.

Wania är färgstark, rakryggad och hon har en unik utstrålning som sprider härlig energi. Hon är en omtänksam chef och kollega som har inställningen att allt är möjligt. Wania är genuint positiv och hennes envishet, struktur och engagemang leder till de resultat hon vill nå. Hon kan samarbeta med alla, inspirera vem som helst och oavsett situation behåller alltid sitt goda humör samt vänder negativt till positivt med smittsam beslutsamhet.”

Sammanställningen baseras på svar från 13 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt  december 2012. Detta har analyserats av Per Frykman och Karin Sandin | Kontakta Karin Sandin: 070 562 42 64

Loading...